HATAY / DEFNE - Aşağıokçular Muhtar Ahmet Yiğitoğlu Ortaokulu

Oyun Kodlama Eğitimi

Geçtiğimiz dönemde okulumuz Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Bilişim Sanayicileri Derneği (TUBİSAD) tarafından  modernize edilerek öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Sınıfımızın etkin kullanımının sağlanması, deprem sonrası normalleşme ve eğitim faaliyetlerindeki aksamanın giderilmesine katkı sağlanması adına GeForce Now powered by Game+ olarak Turkcell Gönül Bağı projeleri kapsamında Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) işbirliği ile depremzede çocuklarımızla bir araya geliyor, geleceğin yazılımcılarını yetiştirmek için onlara oyun kodlama eğitimi veriyor.  GeForce NOW powered by Game+, Lifecell Dijital Servisler ve Çözümler A.Ş. tarafından sunulmaktadır. Turkcell Gönül Bağı Projeleri kapsamındaki oyun kodlama eğitimleri Lifecell Dijital Servisler ve Çözümler A.Ş. ve TÜBİSAD işbirliği ile Hatay’ın Samandağ ve Defne ilçelerinde 30.09.2023 – 12.11.2023 tarihleri arasında gerçekleşmektedir.

Eğitimin Defne ilçesindeki kısmı , 30 Eylül-12 Kasım tarihleri arasında hafta sonu 09:00-13:00 saatleri arası - 56 saatten oluşacak ve GeForce NOW powered by Game+  servisi yönlendirmesiyle  GameLab/İstanbul Eğitim Kurumu tarafından verilecek eğitimde 22 kişilik kontenjan bulunmaktadır.

Kursiyerler oluşturulacak komisyon tarafından dilekçe ile başvuran 7. Sınıf öğrencileri arasından belirlenecektir. Öğrencinizin kursa katılımını talep etmeniz durumunda ekteki dilekçe ile 27 Eylül çarşamba günü mesai bitimine kadar okulumuza başvurmanızı rica ederiz…

meb_iys_dosyalar/31/01/727782/dosyalar/2023_09/26074256_dilekce.pdf

Yayın: 26.09.2023 - Güncelleme: 26.09.2023 18:08 - Görüntülenme: 349